Om oss

35 års erfarenhet av farthinder

Vi på FLEXIBUMP är ett specialiserat familjeföretag i Motala som i över 35 år har vi varit verksamma inom området farthinder och trafiksäkerhetsteknik.

Vi är även en trygg affärspartner som är topprankad av UC.

Svensktillverkad produktion utan mellanhänder

Som företag har vi alltid varit måna om att erbjuda hållbara produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder endast svensktillverkade farthinder och hjälper dig gärna att välja rätt produkt och rätt tillbehör. Självklart bjuder vi dig även på alla smarta råd.

Vi besitter idag en gedigen kunskap och en stor bredd vad gäller flyttbara farthinder i specialgummi. Allt från flexibla väggupp till uppskyltning och sidomarkeringar.

Gedigen erfarenhet av smart och marknadsledande teknik

Företaget förvaltar numera den fina historia och verksamhetsutveckling som Björn Thysell grundade i Gävle 1981. Därmed finns en gedigen erfarenhet av smart och marknadsledande teknik för fartdämpning på både asfalt och grusväg.

Leveranser sker alltid direkt från vår svenska produktion med eget lager och helt utan mellanhänder. Du pratar alltid med samma kontaktperson hos oss och slipper bli kopplad hit och dit i den annars allt vanligare växeldjungeln. Vi lägger stor vikt vid personlig service och nöjda kunder!

Hör gärna av dig till oss när du har frågor om våra flyttbara farthinder eller när du har funderingar kring vår verksamhet. Vi besvarar dig mer än gärna!